Dne 1.5. a 8.5.2024 otevřeno od 9:00 do 20:00 a platí víkendový ceník. + Pozor! Dne 8.5. otevřen pouze hlavní vchod z ul. Dukelská.

Dodgeball

je velmi zábavnou variantou vybíjené. Hraje se ve dvou týmech v prostoru trampolínové arény. Cílem je trefit soupeře a zároveň nebýt trefen. Vítězí tým, jehož hráč vydržel jako poslední. Perfektní jak pro děti, tak pro dospělé. Zábava zaručena!

Pravidla hry Dodgeball naleznete zde.

POZOR! Pokud máš zájem si Dodgeball zkusit a seznámit se se skupinou nadšenců, přijď si s námi zahrát. Scházíme se každý druhý čtvrtek od 18:00 a rádi přivítáme jednotlivce nebo skupiny. Díky jednoduchým pravidlům je hra vhodná pro děti i dospělé. Stačí si zavolat na recepci (+420 777 946 403), zda konkrétní čtvrtek hrajeme a na místě pak uhradit poplatek 80,-Kč/osoba. Nebojte se, pravidla jsou jednoduchá a rádi vás do tajů Dodgeballu zasvětíme. wink Slibujeme POT a SRANDU! wink

Larpgame

je obdoba paintballu jen s tím rozdílem, že se místo ze zbraní střílí pomocí luků a šípů s pěnovými hroty. Zasáhni soupeře a staň se vítězem!  Hrát je možné maximálně v 7 hráčích. Věková hranice se doporučuje od 10 let výše.

 

Rezervaci je možné udělat e-mailem nebo telefonicky. Kontakty naleznete zde. Cenu pronájmu trampolínové arény naleznete v záložce ceník. Luky, šípy a míče jsou v ceně pronájmu.